Etichete: vertebre lombare model, vertebre model, Ieftine vertebre lombare model, De înaltă Calitate vertebrelor model.

149.34lei
 • In stoc
 • p1006


 • Numele: Umane Patologice Ale Scheletului Model
 • Material: Avansate De Material Plastic
 • Utilizare: Spital / Școală De Educație
 • Numărul De Model: CMAM-VERTEBRA12
 • Subiect: Știința Medicală
 • culoare: Culoare Naturala
 • Avantaj: Plumb/Nichel,Cadmiu gratuit
 • Cuvinte cheie: Patru Etape Vertebre Lombare Set
 • Nume De Brand: ENOVO
 • NR.: 12396
 • Pachet: 1 Pachet Verterbra Modele
 • Tip: Model De Schelet
 • Model: Medicale Vertebre Lombare Modele
 • Locul Original: China(CMAM)

Neregulate / cu baza sau suportul de produse, dimensiunea descriere va varia. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru costul total a emis și s-a întors în cazul în care achiziția pentru că a greșit fără comunicare.

Ordinea în timpul sărbătorii Naționale (Sep.28~Oct.8) va aranjate unul câte unul, după Oct.9. Vă mulțumim pentru colaborare! Notificare:

Recent a avut loc de mai multe ori că furtul companiei noastre fotografie de produs pentru vânzare, fals elemente înșela consumatori de peste mări. Ne declar solemn: nu există doar un singur magazin oficial în site-ul. Nu acceptăm orice calitate și post-vânzare responsabilitatea pentru achiziționarea produselor noastre în alte magazine.

suntem întrebați Pacsystems.ro sistem de ajutor pentru a curăța site-ul pentru a fura pozele noastre de a vinde false magazine, vom oferi 2%off ca o recompensă pentru avertizorii de integritate.

multumesc din nou pentru ajutor. cel mai bun ceea ce privește,

Susan Wu / Director

=======================================================================================

Attatention pentru Cerere Specială pentru Rusia / Chile / Brazilia Clienti:

* Salut Clienți din limba rusă :

Vă rugăm să furnizați numele complet atunci când se face plata. (Post rus nevoie de numele complet pentru livrare.)

* Salut Clienții din Chile :

Vă rugăm să furnizați CNPJ / JPF atunci când se face plata. (Transportator nevoie de ea pentru a șterge vamale.)

Dragă Tuturor Clientilor:

vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și vă rugăm să umple complet corect adresa de livrare cu codul poștal, telefon și nume personal.

deoarece forma de model neregulat, va exista o marjă de eroare în măsurarea manuală. 5star feedback pozitiv cu cumpărătorul show va primi 2%off fel de reducere pentru urmatoarea comanda!

acesta vă va ajuta să primiți coletul cat mai repede posibil!

Bucurați-vă de cumpărături aici!

CMAM-VERTEBRA12 Viață-size Vertebre Lombare Modele în 3 Stadii de Degenerare China Medicale Anatomice Model China Medicale Anatomice Model Pacsystems.ro Magazin Nr 316880, vom deschide în Sep.6, 2011 aici. Suntem accent pe profesionist medical uman anatomice model fabricarea și exportul. Produsul nostru principal : schelet uman model, model uman anatomie, huamn dentare model etc., aceste modele folosesc pentru comunicarea cu pacientul, didactice, medicale cadou pentru medici. Nostru medical modelul produsele sunt de serviciu pentru mai mult de 20 de țări și orașe student, facultatea de medicină, spital, medici din lume.

CMAM-VERTEBRA12 Viață-size Vertebre Lombare Modele în 3 Stadii de Degenerare

Acest model are 4 perechi de viață-size vertebre lombare în 3 stadii de degenerare. Indicate sunt o pereche normală de vertebre lombare, o pereche cu un bombat hernie de disc, o vertebră set cu os și degenerarea discului, și în cele din urmă, avansate de osteoporoză cu grave os compresie și osteofite. Modele nu diseca dar poate fi eliminat pentru individuale de inspecție și de studiu. Nu include detașabil educatia pacientului cărți.

4-Etapa Vertebre Lombare Stabilit Acest model prezinta 4 stadii de degenerare: Etapa 1: Normal Etapa 2: Hernie de Disc Etapa 3: Ușoară-Moderată Osteoartrita cu Boli Degenerative de Disc (DDD) Etapa 4: Moderat-Severe Osteoartrita cu Boli Degenerative de Disc (DDD) vă Rugăm să Rețineți : Datorită incredibil de calitatea și de detaliu a modelului, de producție ori de pe acest produs poate depăși normal timp de răspuns. Vă rugăm să ne contactați în avans de la plasarea comenzii, dacă plasați un ordin de volum mare sau folosind transportul maritim accelerate. Material: plastic Ecologic. Plumb/Nichel,Cadmiu gratuit. Imagini și descrieri sunt numai pentru referință . Producătorii ocazional regla date , inconveniente notificate individual . Tot felul prevala.

De fabricație și de proiectare din punct de vedere anatomic corect anatomia modele a fost cea mai mare îngrijorare noastră. Asigurându-vă că produsul veti primi va ajuta acum și în viitor, fie că este vorba în etapele de învățare de cariera ta sau ca un profesionist în domeniul de îngrijire a sănătății. Ample de cercetare a intrat într-produsul prezentat aici și va continua în toate noile proto-tipuri de viitorul lansat modele. Timpul petrecut pe cercetarea noi linii de produse a fost mult influențată de profesionisti ne-am întâlnit în întreaga lume. Vom continua să proiectarea și fabricarea de cea mai înaltă calitate a produselor.

Metoda De Transport Maritim Și Pe Termen

1.Produse comandate vor fi postate în a doua zi lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă

orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2.General, timpul de livrare este intre 7-12 zile lucratoare. (După transport maritim a început, comanda va fi monitorizată și pista de element

va fi postat pe Pacsystems.ro.)

3.Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru taxele vamale, pot Exista taxe vamale din cauza unor țară a politicii vamale .Odată ce acest lucru

s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine. Metoda de plată și la Termen în Prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard , QIWI, Western Union , Maestro card de debit , WebMoney și transfer bancar , Paypal. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Pacsystems.ro în viitor.


 • Greutate Pachet: 1.2kg (2.65lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
 • Tip De Unitate: bucata

Scrie o recenzie

Produse similare