Etichete: Pacsystems.ro, Pacsystems.ro, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente.

536.91lei 565.17lei
 • In stoc
 • p10165


 • Carcasa Din Material: Aluminiu
 • Nume De Brand: Orico
 • Dimensiune: 3.5"
 • Sprijinirea Capacitate Hard Disk: 10TB
 • Numărul De Model: NS200C3
 • culoare: Negru
 • Interfață Externă: USB
 • Pachet: Da
 • Interfață Internă: SATA

Model: ORICO NS200C3-BK

Produs Material: Aluminiu + ABS

Suport capacitate: 20TB, singur disc de 10TB

Dimensiune produs: 134W * 224D * 71H (mm)

Interfață de ieșire: USB3.1 Tip-C

Rata de transmisie: 5Gbps UASP

Produse alimentare: 12V4A sursă de alimentare externă

Funcția de Indicator: putere pe lumină albastră, citi și scrie date albastru clipește

Design patentat de șase - core magnetic

Caracteristici ale patentat magnetic ușă hard disk fără unelte a demontați fel, va înlocui capacitatea diferită de conținutul hard disk devine extrem de buna. În comparație cu alte mecanică design ușă, built-in magnet permanent nu numai că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea de vieți omenești cauzată de probleme mecanice, în înlocuirea de fiecare hard disk experiență și hard disk pe interior de stabilitate, dar, de asemenea, o experiență revoluționară.

Sincroniza suport pentru 20TB conținutul de stocare

Privatizare a întreprinderii capacitatea de centru

Odată cu creșterea de informații importante în cadrul întreprinderii, datele cu caracter personal, nor disc de transformare și de securitate a datelor, este necesar de a avea un privat matrice sistem de stocare pentru a păstra datele permanent. De renume internațional de stocare ORICO oferă singur disc de sprijin 8TB 2 disc, disc de 4, 5 disc, 8 disk poate înlocui hard disk de mare capacitate de securitate matrice de stocare, datele importante de stocare devine limite.

RAID viteza sau de securitate

Luând în considerare nevoile diferite de stocare

ORICO Rui matrice pentru a oferi modul RAID 0,1,3,5,10 și de a Combina și alte matrice modul de stocare. Puteți lucra potrivit nevoie pentru a configura un scop diferit de depozitare, în scopul de a facilita mai rapid și mai bine pentru a finaliza toate sarcinile.

RAID Manager flexibilitate * scalabilitate

Utilizați noul ORICO RAID Manager instrument de management pentru a personaliza cu ușurință modul RAID pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Va crește foarte mult flexibilitatea și comoditatea de depozitare. Conectați produsul la alte calculatoare, smart TV și alte dispozitive, pentru a menține o configurare RAID. Activarea plug-and-play experiențe pentru HTPC și utilizatorii Mac®.

Grosime corp din aluminiu puternic și niciodată înainte

Partea cea mai groasă a mai mult de 5mm grosime aluminiu structura corpului, în plus față de frumos, de asemenea, va spori considerabil fiabilitatea întregului sistem de stocare a facilita răspuns la o varietate de mediul de lucru.

Sursa de putere, fără teama de capacitate mare

Upgrade-100V-230V largă 96W alimentare, în plus de a păstra unitatea hard disk pentru a face cu tot felul de consumul mare de energie și de securitate a datelor și diferite condiții de lucru, iar acum noul 8TB și chiar în spatele noua capacitate va deveni mai neînfricat.

Mass-Media de compatibilitate

Suport pentru Windows / Linux / Mac și alte mainstream sistem de operare, în plus față de conectarea desktop, notebook-uri, dar, de asemenea, Suprafață Pro / smart TV / PS4 / XBOX / HD inteligente set-top box, ca un high-definition dispozitiv de divertisment video, bibliotecă.


 • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.9kg (1.98lb.)

Kingspade Ptro
2018-03-19
5/5
отслеживался fast and come goods inspection before receipt, very thank you sellers отзывчивые them advice first time it is all заказываю пользуюсь first have already 2 years no problem.

Scrie o recenzie

Produse similare