Etichete: solare flexibile, Panou Solar Flexibil, panou solar panou solar, Ieftine solare flexibile, De înaltă Calitate, flexibil panou solar, China panou solar panou solar Furnizori.

520.72lei
 • In stoc
 • p10488


 • Isc : 6.25
 • Max. Putere: 100W
 • Tip: Panou Solar
 • Nume De Brand: BOGUANG
 • Panou Solar Flexibil: Da
 • Numărul de Panouri: 1
 • Numărul De Model: 11012
 • Cov: 21.2 V
 • Puterea Maximă De Toleranță: ±3%
 • Modul De Eficiență: 21.3%
 • Locul de Origine: Guangdong China (Continentală)
 • Maximă Tensiune A Sistemului: 700DC
 • Pmax: 100W
 • Material: Siliciu Monocristalin
 • Dimensiune: 1050*540*3
 • Panou Solar Pliabil: No
 • Vmp: 17.6 V
 • Numărul de Celule în Serie: 32
 • Numărul de Celule: 32
 • Capacitate Nominală: 100W
 • Imp : 5.68 O

Boguang 100W 18V flexibil panou solar de înaltă calitate conexiune spate 21% efficeint pentru diy baterie de 12v incarcator de lumină flexibil kit.

transportul conține următoarele piese

1. 1x 100W flexibil de panouri solare;

2. 1x manual operațional copie;

Solarparts 100W Panou Solar Yacht Acoperiș Generarea de Energie Motorhome Caravan Camping RV Camion,Remorcă,Off-grid Sistem Solar panou

Semi-Flexibil de panouri solare sunt realizate de înaltă eficiență de celule solare, pe scară largă se aplică pentru sporturi în aer liber, de călătorie, camping, etc. panoul solar 12V poate ca încărcător de baterie, baterie 18650 incarcator AA/AAA reîncărcabile, încărcător și USB/încărcător de mașină. După conectarea la controller, panoul solar poate încărcare telefon mobil, laptop, iphone, ipad, telefon mobil,etc.

De înaltă eficiență flexibil modul solar adoptă cea mai mare eficiență mobil din lume, din statele UNITE ale americii, cu o eficiență de până la 20% sau highter,care permite 25-30% mai mare de generare de energie decât cele convenționale module PV la aceeași dimensiune.

Prin adoptarea spate tehnică de contact,celula pot fi acoperite cu materiale flexibile și în cele din urmă forme de înaltă eficiență flexibil de panouri solare.acest tip de panou solar poate fi utilizat pe scară largă în domeniul Electric, Masina de Golf,Mașină de Patrulare,Turismul de Călătorie Mașină,Iaht,Acoperiș generarea de Energie,Rucsac,Cort, și așa mai departe.

1. Înapoi de Contact panouri solare pentru off-grid si on-grid, sisteme

2. Sunpower celulele din statele UNITE ale americii Sunpower Corporation

3.19%-23% de înaltă eficiență.

4.Spate contact cu celulele solare se pare mai frumos și uimitor.Eficiența ridicată solar PV module adoptă din lume cea mai mare eficiență de celule cu o eficiență de până la 23%,iar eficiența modulului este de 25-30% mai mare decât cele tradiționale, această celulă este polul pozitiv și polul negativ sunt pe

aceeași parte, celula este partea din față poate absorbi maxim de lumina soarelui , astfel încât se poate obține puterea maximă.

Parametrii electrici în Condiții Standard de Testare

Puterea maximă Pmax 100W

Putere Max Tensiune Vmp 17.6 V

Putere Max Curent Imp 5.71 O

Tensiunea De Circuit Deschis Voc 21.6 V

Împușcat Circuit De Curent Isc 5.97 O

Modul De Eficiență 21.3%

Numărul de Celule din Seria 32

Puterea Maximă Toleranță De ±3%

STC:Iradiere 1000W/m2, Temp:25centigrade, SUNT=1.5

Caracteristici

Hi gh eficiența Flexibil(flexibil) panou solar

De înaltă eficiență flexibil modul solar adoptă cea mai mare eficiență mobil din lume, din statele UNITE ale americii, cu o eficiență de până la 20% sau highter,care permite 25-30% mai mare de generare de energie decât cele convenționale module PV la aceeași dimensiune.

Prin adoptarea spate tehnică de contact,celula pot fi acoperite cu materiale flexibile și în cele din urmă forme de înaltă eficiență flexibil de panouri solare.

Acest tip de panou solar poate fi utilizat pe scară largă în domeniul Electric, Masina de Golf,Mașină de Patrulare,Turismul de Călătorie Mașină,Iaht,Acoperiș generarea de Energie,Rucsac,Cort, și așa mai departe.

Aplicații

*Centralele solare

*Electrificarea rurală, acasă Mici sisteme de alimentare

*Sursa de alimentare pentru trafic, securitate, industria de gaze

*18V sistem de încărcare a bateriei

*Alte aplicații industriale și comerciale

De ce ne-ai alege?

Mai întâi de toate, suntem profesioniști în această industrie! Producem celule solare de către noi, cu deplină linii de productie automatizate.

Avem set complet de certificate de calitate, produsul îndeplinește cerința de calitate din statele UNITE ale americii, Europa, Australia, UK, etc ; oferim garanție 15 ani și 25 de ani durata de viata

Sunt 7 majore, procedurile de inspecție pentru Fiecare bucata panou solar în timpul producției : de 3 ori pe EL testare pentru a se asigura panou fără micro-pauză/invizibil break(normal producător testa doar 1 sau de 2 ori);

De 3 ori aspectul de inspecție pentru a se asigura panou fără defect (normal producător inspecta doar 1 sau de 2 ori); 1 timp de testare de putere, putere de inspecție toleranță de +/-0.1 watt(normal producătorului putere de inspecție toleranță este +/- 1-2watt), ne asigura fiecare panou

are suficientă putere de ieșire; în afară de inspecție standard, fiecare procedură de producție va inspecta în sus procedură;

Deci, putem garanta fiecare bucată de panoul nostru are aspect perfect, pozitiv, putere, performanță, și fără probleme ascunse de calitate

Garanție

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri

1. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3. Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu?t de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul

1. Oferindu-vă cea mai bună experiență de cumpărături este plăcerea noastră. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.


 • Dimensiunea Pachetului: 111cm x 60cm x 5cm (43.70in x 23.62in x 1.97in)
 • Greutate Pachet: 3.2kg (7.05lb.)
 • Tip De Unitate: bucata

Scrie o recenzie

Produse similare