Etichete: generator de 12v dc, generator dc, generator de 12v, Ieftin generator de 12v dc, De înaltă Calitate de generator de curent continuu, China generator de 12v Furnizori.

88.82lei
  • In stoc
  • p10574


  • culoare: mai multe niveluri, singlelevel
  • Tip: Aer Conditionat Piese

2016.9.1 update - al doilea electromagnetice arma, incarcator, nu mai este nevoie de seria de izolare diode, scurt-circuit de ieșire nu este deteriorat. Impuls de energie.

Introducerea de acest multi-nivel de încărcare modul, următoarele introducere.

Atașați un singur modul de încărcare video. (pentru prima generație de încărcător în video, cea de-a doua generație încărcător video se pregătește pentru ultimele update)

http://v.youku.com/v_show/id_XMTI4MzU0MzkyOA==.html

Următoarele este o comparație a două module

A doua generație singură etapă modul în prima generație bazate pe îmbunătățirea condițiilor de mai, după cum urmează

1 comutator pentru față-verso PCB, în comparație cu prima generație de o singură parte mai bine, modulul va fi lovit atunci când părțile nu vor apărea în vrac sau în vrac, și negru, mai frumos.

2 faceți upgrade unele piese, cum ar fi recuperarea rapidă diode și inductoare, ceea ce face ca modul în puterea și viața a fost mult îmbunătățit.

3 se adaugă un rezistor de limitare a curentului, astfel încât o mulțime de sprijin bun, baterie, timp scurt de ieșire scurt-circuit nu deteriora (test limită în secțiunea trei 18650 minute de scurt-circuit de alimentare de siguranță și de sunet, dar de desfășurare cu febră severă, 3s30c baterie test scurt de 7 secunde după violent daune, astfel încât este recomandat să încercați pentru a evita scurt-circuit, după toate, este de produse electronice, scurt-circuit ușor de probleme)

4 adăugați mare putere de izolare diodă pentru a evita defalcare de puntea redresoare din cauza capacitatea de evacuare este prea mare.

Alte mici detalii nu introducă

Următoarele este un singur modul harta fizică

Singur modul parametri tehnici: tensiune de intrare 11.1~12.6 v curent de Intrare 6-15A tensiune de ieșire

450v+ curent de Ieșire de 100~400ma dimensiuni 61*51*28mm Pmax 220w+ timp de Actualizare 2016.9.1

Tensiunea de ieșire este determinată de tensiunea de intrare. Recomandat pentru utilizarea a trei dintre 18650 de alimentare este suficientă pentru a utiliza 3s30c baterii de putere. Nu utilizați un acumulator uscat seria de alimentare, deoarece curentul este prea mic acumulator uscat, nu poate conduce la module.

Mai multe niveluri de module

Mai multe niveluri de module tehnice parametrii de intrare tensiune 11.1~12.6 v curent de Intrare 6-15A tensiune de ieșire

450v+ curent de Ieșire de 100~400ma dimensiuni 61*51*28mm Pmax 220w+ timp de Actualizare 2016.9.1

Mai multe module caracteristici

1, potrivit pentru clasa 1-10 arme electromagnetice de încărcare.

2, putere puternic, măsurată 220w+. Mai puțin de 220W întoarcerea necondiționată, înainte și înapoi de magazin, taxa de transport de marfă.

3, plin de energie electrică la Putere, nu este nevoie de control uman, astfel încât arme electromagnetice operațiunea este mult mai convenabil.

4, tensiunea de alimentare poate fi reglată. 200 ~ 500V poate fi.

5, linia lărgirea, suport violente baterie.

Magazinul pro test, 30C putere alimentat de la baterie 200W lampă cu incandescență putere atunci când 208w. Putem testa propriile lor, dar sarcina 200W nu ar trebui să lucreze pentru o lungă perioadă de timp, în caz contrar, căldura nu poate ține pasul, ușor de a deteriora loc. Pro test 3 obișnuiți 18650 serie alimentare putere maximă de ieșire de mai mult de 178w.

Tensiune regulament: butonul de rotație cu un obiect de izolare. Creșterea auto-stop tensiune sensul acelor de ceasornic, și vice-versa. Reglați condensator înainte de cea mai bună conexiune, sau de depanare nu este exactă. Recomandat de la stația de tensiune într-420v, șurubul pin capacitate în termen de 450V (de bună calitate poate fi 480v de la stop, dar nu este recomandat, siguranța pe primul loc.)

Tensiune de alimentare 11.1 ~ 16V poate fi.

Mai mare decât riscul de 16V explozia conductei de

Recomandat intrare 12V, output 500V mai sus. Nu vă faceți griji prea mult, pentru că acest modul este complet oprit.

Timp de încărcare pro test: 450v1000uf condensator 1s la 415V

Figura de mai jos este prima generație de module pentru a ilumina 100W incandescent de date. A calcula puterea de 100W incandescent lamp potrivit datelor. (a doua generație de module de cifra reală se pregătește pentru ultimele update)

- alb:

Vă rugăm să consultați parametrii tehnici de masă, nu știu cum să întreb, nu detin un dezastru să spun că am avea ceva în neregulă. Întâlnit odată un cumpărător comentarii: Nu încărcați mai mult de 400 V, conectați la condensator la 0V, și atunci spunem că avem o problemă cu produsul. Motivul este foarte simplu, ah, cumpărătorul nu se uita la detalii de pe pagina, cumpara un buchet de uscat baterie juca foarte greu.. Si apoi vin la săraci. Magazin întâlnit niciodată un astfel de cumpărători, astfel încât cumpărătorii, de asemenea, vă rugăm să nu patrona magazin, noi bun venit tehnologie de producție de cumpărători, dar nu există nici capacitatea de a bun venit fără un pic de capacitatea fizică și logică, dar, de asemenea, nu înțeleg pentru a cere clientul, nu își poate permite să arunce mic magazin. Multumesc


  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Scrie o recenzie

Produse similare