Etichete: breloc chei, breloc cheie inel, breloc cadou, Ieftine breloc chei, De înaltă Calitate breloc cheie inel, China breloc cadou Furnizori.

153.05lei
  • In stoc
  • p10823


  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Ocazie:
  • Model: Animale
  • Material: Aliaj
  • Numărul De Model: aliaj de delfin inima dragostea forma de breloc

startIsvModuleWrap12056

endIsvModuleWrap12056

Nume: aliaj de delfin inima dragostea forma de breloc cheie inel cuplu iubitor de cheie lanț de publicitate cadou de nunta breloc

Material: aliaj

Descriere: pot fi imprimate logo-ul .dacă doriți să imprimat logo-ul , conectați-vă cu mine pentru a cere prețul detaliu , multumesc

Transport:

1. Dacă adresa este neconfirmate că nu vom fi facuti responsabili pentru asta. Este foarte sigur ușă în ușă de serviciu, cel mai ării niciodată probleme cu vama. (Vă rugăm să lăsați telefonul în scopul de a permite e-mail personale se conecteze cu tine) dacă adresa dvs. este aparținut "altă țară", vă rugăm să vă conectați cu mine să știi despre detalii ale navei costa.

2.în condiții normale, china air mail este de aproximativ 9-18 zile lucrătoare. Dar poate fi vorba de 45days, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

3.în mod normal, EMS e-mail de aer este de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dar poate fi de aproximativ 30 de zile, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

4.pentru china air mail, nu este primit după aproximativ 18bussiness zile, pentru EMS air mail, nu este primit după aproximativ 13 bussiness zile, vă rugăm să conectați cu noi, lăsați-ne să ne întrebăm chinez oficiul poștal pentru a verifica în detaliu . îmi pare foarte rău pentru a-i provoca neplăceri, vă mulțumesc.

Cumpărătorul Nota

1.este mai bine pentru cumpărător de a avea o imagine detaliată un obiectelor descrierea înainte de cumpărare.

2.dacă ați găsit ceva ce nu înțeleg , vă rugăm să vă conectați cu mine , puteți alege "pe chat" sau "sistem de e-mail", voi răspunde cât de repede pot.

3.atunci când obține elemente,dacă nu există nici o problemă,vă rugăm să ajuta-mi confirma comanda ,si da-mi feedback-ul pozitiv cu 5 stele.multumesc

4.atunci când obține elementele,dacă găsiți o problemă,vă rugăm să nu lăsați negative sau naturale feedback-ul direct ,vă rugăm să vă conectați cu mine să-mi dea o șansă să-l ocupe pentru tine , pentru satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.multumesc.

Afacerea noastra politica de returnare:

1.Cumpărătorul este în măsură să se întoarcă în termen de 3 zile daca nu-ti place sau orice alta problema. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la data de livrare pentru a obține Autorizație de Retur inainte de a returna produsul în caz contrar, revenirea va fi respin.

2.Transportul si manipularea este nerambursabil.

3.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

4.Pentru a solicita onu retur vă rugăm să ne e-mail

5.Toate retururile trebuie să însoțească toate ambalajele și includ toate accesoriile de care un însoțit transportul. Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvați nu sunt respectate.


  • Greutate Pachet: 0.18kg (0.40lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
  • Tip De Unitate: mulțime (54 piese/lot)

Scrie o recenzie

Produse similare