Etichete: chitara oală, chitara potențiometru, vase de chitara, Chitara ieftin oală, Chitara de înaltă Calitate potențiometru, China vase chitara Furnizori.

23.21lei 25.80lei
  • In stoc
  • p248


  • Nume De Brand: KAISH
  • Numărul De Model: Chitara Vase
  • Tip: Chitara Vase

Linear Taper B250K Chitara Vase

Scurt Split arborelui cu grosier de moletat

Ax Lungime Totală: aproximativ 15mm

Split Diametru Ax: aproximativ 5,8 mm

Diametru de bază: despre 24mm

Audio Conica (A) crește sau scade într-o pantă a curbei de moda ; Linear Taper (B) crește sau scade într-un mod liniar

Audio Conica (A) sunt mereu folosite ca Ton și Linear Taper (B) sunt utilizate întotdeauna ca Volum, dar puteți folosi Audio Conica ca Volum și Linear Taper ca Ton, precum și, de obicei, depinde de preferintele tale personale.

B250K Vase x 5

5 Piuliță și 5, mașină de Spălat

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitații s-a încheiat. va vom trimite cât mai curând posibil după ce ați plătit.

Putem livra in 2 zile lucratoare . Cele mai multe dintre produsele noastre sunt expediate prin obișnuite economiei Aer Post fără o referință de urmărire, dacă doriți să adăugați o referință de urmărire la pachet, suplimentare de $4.00 vor fi necesare pentru transport. Vă rugăm să acorde o atenție mult la acest termen înainte de a cumpăra.

Nu vom accepta combina transportul maritim. Dacă doriți să solicitați pentru en-gros de oferta, va rugam sa ne contactati pentru a confirma taxele de transport maritim în primul rând.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât de PayPal adresa de livrare.

Acesta este un post internațional de la China la nivel Mondial.Timpul normal de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite și 15-25 zile lucratoare de la alte țări, vă rugăm să generoase înțelege asta.

Verificați comanda imediat ce le primesc. Toate cererile (deteriorate, lipsă sau greșite de itemi) trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la data primirea acestora.

Defecte Ordine:

Dacă pentru tine a primit un producător este defect, vă rugăm să e-mail-ne fotografii de elementul defect imediat. Avem nevoie de tine pentru a trimite înapoi o parte defecte înainte de a ne livra un înlocuitor. De indata ce vom primi o parte defecte și de a inspecta-l, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.

Deteriorat în Tranzit:

Verificați pachetul(e) înainte de a accepta. Dacă vedeți orice daune și/sau dovezi de manipulare pe ambalajul secundar TREBUIE să vă asigurați că livrarea persoană face o notă de această deteriorare pe chitanța de livrare. Odată ce ați făcut-vă că nota de daune este pe chitanța de livrare, spune livrare driver care ar refuza să accepte pachetul deteriorat, contactați-ne imediat. De indata ce vom confirma cu transportatorul, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.

Lipsă De Comenzi:

Dacă ați primit o parțială a comanda, contactati-ne imediat. În acest caz, vă rugăm să e-mail-ne fotografii ale parțiale de ordinul primit. De indata ce vom confirma cu transport dept., vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.

Greșit Comenzi:

Dacă primiți un element care nu ai comanda, contactati-ne imediat. În acest caz, vă rugăm să ne e-mail poze cu produsul primit. De indata ce vom confirma cu transport dept., vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.

Într-un cuvânt, Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând!! va vom rezolva problemele cât mai curând posibil. Te rog nu deschide disputa ușor înainte de a ne contacta, care nu este propice pentru a rezolva problema. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Apreciem toate de afaceri cu clienții noștri, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și să ne dea rating de 5 stele scoruri. Dacă aveți probleme, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați în primul rând și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați,Vom răspuns în 24 de ore. Vă rugăm să verificați termenii și descrieri cu atenție înainte de a licita.


  • Dimensiunea Pachetului: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.02kg (0.04lb.)

Chrisgooched
2017-10-16
5/5
Perfect!!!
C T Charlie
2018-02-17
5/5
Super Fast Shipping, 8 days to my door in USA, product as described
Tema3829
2017-11-28
4/5
ok

Scrie o recenzie

Produse similare