Etichete: cartuș de cerneală, compatibil cartuș de cerneală, cartuș de cerneală pentru canon, Ieftine cartuș de cerneală, De înaltă Calitate compatibil cartuș de cerneală, China cartuș de cerneală pentru canon Furnizori.

94.51lei 107.39lei
 • In stoc
 • p703


 • Nume De Brand: YOTAT
 • Cartuș de Stare: Plin
 • Ambalarea În Vrac: Da
 • culoare: c, m, y, k
 • Tip: cartuș de cerneală
 • Numărul De Model: IGP-1600
 • Caracteristică: Compatibil
 • Compatibil Marca: CANON

1set compatibil cartus cerneala PGI-1600 pentru Canon

Detalii produs:

Tip: cartuș de cerneală Compatibil

Cerneală: plin de înaltă calitate cerneala pigment

Model de cartuș: pentru canon pgi-1600 C/K/M/Y

Compatibile inkjet printer model: Pentru canon MAXIFY MB2060 Pentru canon MAXIFY MB2360

Potrivit suprafata: Oceania

Conținutul pachetului:

1buc * IGP-1600 BK cu cip pigment ink 1buc * IGP-1600 C cu chip de cerneală cu pigmenți 1buc * IGP-1600 M, cu chip de cerneală cu pigmenți 1buc * IGP-1600 Y cu chip de cerneală pigment

Cumparatorul Observa: 1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai. 2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. 3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. 4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați. 5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

6. Dacă nu sunteți mulțumindu-se atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi .vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. De returnare este de a fi varsat de către Cumpărător.

FAQ:

Q: Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara? Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț. Q: Pot compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original? Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează. Q: Compatibile sau Remanufacturate cartușe de cerneală sunt și alternativă economică la OEM cartușele de cerneală? Toate compatibile sau remanufacturate cartușe de cerneală sunt fabricate în conformitate cu OEM caietul de sarcini, și va fi egală cu același număr de pagini imprimate ca OEM omologul său. Pentru toate cartușele de cerneală care a fost reciclat OEM specificație, proces în include inspectarea utilizarea cartușului, electronice de testare, înlocuind toate uzate, înlocuind toate piesele necesare, și testul de imprimare a cartușului de cerneală pentru calitate. Toate cartușele de cerneală sunt 100% garantate. Q: Va clima factor afecta calitatea de imprimare de cartușe compatibile? Cel mai bun stocarea intervalul de temperatură pentru cartușele pentru a obține cele mai bune de imprimare de calitate este de 10°C-35°C. Dacă stocarea în mare sau temperatura de congelare pentru o lungă perioadă de timp va afecta cu siguranta performanțe de imprimare.


 • Tip De Unitate: Set
 • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 20cm x 20cm (5.91in x 7.87in x 7.87in)

Scrie o recenzie

Produse similare