Etichete: ochiurilor de plasă filtru de ecran, ochiurilor de plasă pentru ecran de imprimare, plasă de pânză, Ieftine ecran ochiurilor de plasă filtru, Plasă de înaltă Calitate pentru ecran de imprimare, China plasă de pânză Furnizori.

1 055.73lei
 • In stoc
 • p933


 • Diametru: 48um
 • Nume De Brand: XINLANISNOW
 • numărul ochiurilor de plasă : 90T
 • Ecran De Compensare Material: Poliester
 • Lățime: 260cm;
 • culoare: Alb
 • Tip: Ușa Și Fereastra Ecrane
 • Utilizarea: pritning
 • Cantitatea: 50mts

Domeniul de Imprimare Ecran ochiurilor de Plasă-CAIETUL de sarcini și Caracteristici:

1: numărul ochiurilor de Plasă:90T(230mesh)

2: Material: 100% poliester

3: Elasticitate: Mare

4: Culoare: Alb

5: Latime: 260cm;

6: permeabilitate la aer de Mare

7: stabilitate dimensională Excelentă

8: rezistent la Căldură & rezistent la abraziune

9: alungirea Scăzut și de înaltă rezistență

ȚESE TIP:

FABRICA NOASTRA INTRODUCERE :

Shenzhen Domeniul Import&Export Co.Ltd este situat în Shenzhen, Guangdong, care este sucursală a Qianghua Fileu Co. Anhui Qianghua Fileu Co., Ltd este un producător specializat în ecran ochiurilor de plasă, nu au dreptul de import si export, cu sediul în 2005years...până 2013years, am început să fac afaceri externe, alt, clienții noștri chinezi, practic, din guangzhou și shenzhen, astfel încât în cele din urmă am avut o sucursală în shenzhen"shenzhen domeniul import&export co.ltd. Avem o bogata experienta de producție, compania noastra specializata in producerea de diferite tipuri de imprimare si vopsire, imprimarea RD, JP, DF, DFP, DPP, filtrare industriale, produse alimentare, industria chimică, hârtie de luare, de protecție a mediului, cum ar fi nailon, poliester stem rețea, spirala net, net, tot felul de bumbac, poliester, poliamida, polipropilena pânză de filtru, non-țesături, cum ar fi acupunctura, produsele sunt utilizate pe scară largă în textile, imprimare si vopsire, imprimarea, ceramică, sticlă, hârtie de culoare de imprimare, publicitate, publicitate, arte și meșteșuguri, produse alimentare, medicale, de filtrare, îmbrăcăminte de imprimare și alte industrii. Cu produse de înaltă calitate și prețuri preferențiale pentru a câștiga recunoașterea de masele largi de clienți.

În ultimii ani, compania noastra a introdus noi mașini, utilaje și echipamente, și de a dezvolta în mod activ de ecran de înaltă calitate de imprimare de noi materiale și produse noi, ca obiectiv, pentru o mai profesionist, mai înaltă calitate, produse noi la prețuri mai mici de a se adapta la dezvoltarea pieței interne și internaționale, dedicat pentru a furniza produse de calitate și servicii pentru clienții din toată țara.

Nevoile clientului este urmărirea noastră, este întotdeauna în dezvoltarea filozofiei companiei, firmei, pe baza cererii de concurs, de multe ori cu rapid de dezvoltare a produsului putere, puternice vigoare tehnice, de producție lot de produse de calitate, caracteristicile timp de livrare scurt. Companie cu scopul de a dezvolta și de calitate a produsului, vom folosi produse de primă clasă, servicii de primă clasă cu toate client cooperare sinceră, de a crea genial !!!

Și în funcție de nevoile utilizatorilor în orice moment producția de caietul de sarcini diferite de ecran de pânză de plasă, pentru nevoi speciale.

DOMENIUL DE IMPRIMARE ECRAN DE PLASĂ DE APLICAȚII:

DETALII DE AMBALARE:

1: în Primul rând, roll-in-roll, apoi în pungă de PVC;

2: Cutie cu sailcloth impermeabil

3: bine ai venit:brand-ul și contoarele pot fi imprimate pe marginea ochiurilor de plasă

4: bine ai venit: ta shiiping marcă pot fi imprimate pe carton suprafață

METODE DE LIVRARE:

SERVICIILE NOASTRE:

FAQ ( întrebări frecvente ) :

CONTACTAȚI-NE:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, putem discuta împreună ei bine, vom face cel mai bun pentru a satisface...Multumesc!!! ! !


 • Tip De Unitate: mulțime (de 50 de Metri/lot)
 • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 50cm x 30cm x 20cm (19.69in x 11.81in x 7.87in)

Scrie o recenzie

Produse similare