Etichete: ciss pentru epson, ciss epson wf-7610, ciss epson, Ieftine ciss pentru epson, De înaltă Calitate ciss epson wf-7610, China ciss epson Furnizori.

66.49lei 74.69lei
 • In stoc
 • p98


 • Ambalarea În Vrac: Da
 • Tip: Sistem De Alimentare Continua Cerneală
 • Compatibil Imprimanta Tip: inkjet printer
 • culoare: C/K/M/Y
 • Nume De Brand: YOTAT
 • Numărul De Model: T2521-T2524
 • Compatibil Marca: Epson

În cazul în care cartușul scopul este diferit de cel pe care îl arată în imagine, vă rugăm să clarificați ta atunci când plasați comanda, va vom urma ta pentru a face CISS!

CISS cartus cu chip potrivit pentru Zona de piață: (America)

Conținutul pachetului: ciss cerneala sistem * 1set

Cumparatorul Observa:

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

3. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, etichetă, cip model, ambalare). Imaginile sunt numai pentru referință. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

4. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimantă, dacă nu se potrivește cu cartușele de cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. FAQ: Q: Ce doza de CSI sistem includ? Întreaga unități include Rezervor de sticlă, CSI cartușe, Tuburi, Pompe de Vid, CSI braț de sprijin și conectori. Q: Pot instala gol Continuous Ink Supply System/Cartușele de la imprimantă? Toate CISS sau refillable cartuș de cerneală nu trebuie instalat în imprimantă pentru a încerca chip de lucru sau nu înainte de reumplerea cu cerneală plină nivelul ei bine, cipul poate fi blocat permanent în cazul în care cartușul este gol. Nu instalați gol (fără cerneală) CISS/cartușele de la imprimantă, că CISS/cartușe trebuie să fie umplut complet cu cerneală(rezervor/conducte/cartuș de cerneală trebuie să fie plin de cerneală), apoi s-a instalat în imprimantă; în caz contrar, atunci când cartușele de cerneală goale se introduc la imprimanta, chip-ul va fi blocat definitiv și nu poate fi utilizat în mod normal, deși după ce ai umplut de cerneală. Î: Cum funcționează? Tubul este atașat la cartuș și se mișcă înainte și înapoi cu capul de imprimare. Continuă de cerneală de înlocuire ca este atras de cartușe. Nu atingeți interiorul imprimantei sau afectează funcționarea normală în orice mod. Q: Cât de sensibil este imprimanta la nivelul de cerneală în rezervor sticle? Imprimanta va funcționa în mod corespunzător atâta timp cât vă păstrați sticla la același nivel ca și imprimanta. Padding în cartușe creează un frumos apăsarea tampon, astfel că imprimanta este capabil să opereze cu diverse nivelurile de cerneală în sticle. Dacă veți ridica sticla la un nivel superior, tu a alerga riscul de cerneală gruparea de pe hârtie. În funcționare normală cu sticla lângă imprimantă, veți experimenta la fel de mare de imprimare de calitate, indiferent de nivelul de cerneală în rezervor sticle. În fapt, calitatea de imprimare ar trebui să fie egal cu ceea ce veți obține cu un proaspăt, cartus plin tot timpul.(Normal cartușe au tendința de a se degrada în calitate precum nivelul de cerneală picături). Î: Când trebuie să reumpleți rezervorul de sticle? Răspuns scurt, înainte ca acestea sunt goale. Când te umple sticla, nu le umple până la refuz. Umple numai în termen de 1 inch din sticla de la robinet. Dacă nu executați rezervor de sticlă și cartușul uscat, este posibil să se re-prim-camera de a scoate cartușul din imprimantă, conectați ieșirea găuri, și repetă instrucțiunile de completare, cu toate acestea acest lucru va oferi destul de murdar, deoarece vă va fi de pompare unele reziduuri de cerneală din cartușe în plus față de aer. Ar fi mai bine pentru a comanda un înlocuitor virgin cartuș gol de la noi.


 • Tip De Unitate: Set
 • Dimensiunea Pachetului: 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
 • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)

Scrie o recenzie

Produse similare