Etichete: piscină cutii, biliard, cutie de transport, Ieftine cutii piscină, De înaltă Calitate, biliard, China cutie de transport Furnizori.

32.26lei
  • In stoc
  • p9912


  • Tija Cutie Material: Lemn
  • Numărul De Model: Albastru
  • Tija Dimensiuni Cutie: 1/2 Rod Cutie
  • Sport: Snooker
  • Instrumente De Întreținere Categorie: Snooker Creta

Preț de pornire: $14.99 Preț: 8.99 Dolari Preț: 5.99 Dolari Preț: $8.49 Preț: 3.99 Dolari Preț: 2.49 dolari

end

Detalii:

100% De Brand Nou Starea.

Pentru Biliard, Snooker

Cutie De o Calitate Excelenta, 12buc Cuburi Creta

Culoare: Albastru

Pachet: 12pcs Creta (inclusiv Cutie)

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Poșta Cooperare în USPS(E-Pachete)/Hong Kong Post/Singapore Post/China Post.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă . Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Mulțumesc că ai Venit.


  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 4cm (7.87in x 7.87in x 1.57in)
  • Tip De Unitate: mulțime (12 piese/lot)
  • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)

Scrie o recenzie

Produse similare