Etichete: polimer baterie cu litiu 3.7, litiu polimer baterie, baterie 3.7, Ieftine polimer baterie cu litiu 3.7, De înaltă Calitate baterie de litiu polimer, China baterie 3.7 Furnizori.

42.59lei 55.31lei
 • In stoc
 • p9932


 • Nume De Brand: Litru de energie a bateriei
 • Servicii: Magazin de garanție
 • Numărul De Model: 502535
 • Baterie Proprietăți: original
 • Pachet: Da
 • Reîncărcabilă: Da
 • Tip: Li-polimer
 • Utilizarea: MP3 / MP4 Player

USD 7.22 USD 16.55 USD 10.99 DOLARI 9.50 DOLARI 5.20 USD 8.99 USD 5.20 USD 6.80-29.50 DOLARI 11.00 USD 6.22 7,32 USD USD 6.78 USD 6.99 USD 9.93 USD 9.50 DOLARI 19.50 DOLARI 6.65 USD 9.99 DOLARI 11.20 USD 8.88

Compania este implicat in producerea de toate bateriile sunt de brand nou clasa a, capacitate maximă, rezistența internă scăzută, există o mulțime de produse B acum pe piață, low-baterie de capacitate acționează ca o baterii de mare capacitate pentru vânzare, pro vă Rugăm să acorde o atenție.

Prioritatea noastră transporturile pulverizat de metri baterie, nici spray de inventar coduri, default transport maritim nu este de Codificare, de Codificare Codificare nu a afectat calitatea.

500mAh 3.7 V baterie litiu-polimer cu bord de protecție mai sigure

Model: SD532535

Dimensiuni Produs: Grosime Lățime Lungime De 5.0x25x35mm

Baterii Capacitate: 500mAh

Tensiune Nominală: 3.7 V

Curent de încărcare: taxa Standard: 0.2 C; Încărcare Rapidă: 0.5 C

Standard metoda de încărcare: 0.2 C CC (curent constant) taxa de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) taxa până curent de încărcare 0.05 C

Curent maxim de incarcare: 0.5 C

Continuu curent de descărcare de gestiune: 0,5 C

Curentul maxim de descărcare: 1C

De descărcare de gestiune cut-off tensiune de lucru: 2.75 V

De descărcare de gestiune de temperatură: -20 grade Celsius ~ +60 grade Celsius

Timp de incarcare: 12 ore (standard); 3 ore (rapid)

De încărcare și descărcare ori: mai mult de 500 de ori

Auto-descărcare de gestiune: mai puțin decât 400uA

Protecția bord a parametrilor

Curent: 1.5 A

Limitarea de protecție: 2 ~ 3A

Suprapreț limita de presiune: 4.2 + /-0.05 V

Peste-de descărcare de gestiune limita de presiune: 2.9 + /-0.10 V

* Din cauza supra-protecție de descărcare de gestiune de bord limita de presiune, măsurată capacitatea este ușor mai mică decât capacitatea nominală a bateriilor.

Alte parametrilor tehnici din caietele de sarcini vor prevala.

Baterie cu bord de protecție, pentru a preveni peste taxa, peste de descărcare de gestiune, peste curent, scurt-circuit și alte funcții.

Acest produs este utilizat în principal în seturi de căști Bluetooth, ceasuri inteligente, ceasuri, telefoane mobile, Tablet PC (MID), PDA, mobil de rezervă de putere, MP3, MP4, mobile de difuzoare, Bluetooth, difuzoare, amplificatoare, sisteme de navigație (GPS), tahograf, telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.

Mai multe modele, dimensiuni și capacități, bun venit personalizate (MOQ și alte detalii, vă rugăm să contactați serviciul clienți).

Depozitare:

Pentru a se asigura că capacitatea bateriei pentru a menține nivelul recomandat de baterii și acumulatorii la -20 ~ 35 grade Celsius, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de depozitare

Evitați depozitarea bateriilor la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și o capacitate mai mică.

poate duce la depozitarea pe termen lung de baterii și capacitatea bateriei scade, și necesită 1-3 cicluri de încărcare / descărcare, în scopul de a obține maximum de capacitate de descărcare de gestiune.

După trei luni de la introducerea bateriei are nevoie de încărcare și descărcare ciclu de timp.

Avertizare:

Nu permit inversă de încărcare, acumulatorul trebuie să fie conectat prin polar exacte, nu se poate inversa.

Nu permit scurt-circuit, în caz contrar aceasta va provoca daune permanente.

Bateria nu se poate folosi în condiții extreme, cum ar fi: temperaturi extreme, adânc ciclism, extreme suprapreț și peste de descărcare de gestiune.

Păstrați bateriile depozitate într-un loc răcoros și uscat, dacă un număr mare de baterie de stocare sau de transport baterii trebuie mai întâi descărcată.

Nu lipiți direct la baterie.

Dacă bateria are zgomot, căldură, de scurgere și alte anomalii, vă rugăm să nu mai utilizați-l imediat.

Nu trageți sau încercarea de a deschide bateria se poate arde sau substanțe nocive.

Nu lăsați bateria veche sau de a folosi jumătate din bateriile cu baterii noi împreună, sau va provoca peste-de descărcare de gestiune.

Nu tăiați coajă și scoateți acumulatorul tub exterior.

Nu lăsați bateria în apă.

Notă:

Bateria trebuie să fie încărcată înainte de a folosi o putere.

Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile noastre tehnice.

Utilizarea corespunzătoare încărcător.

Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen în prezența unei surse de aprindere situație va provoca o explozie.

Nu încercați pentru a separa sau de a suporta stoarce și coliziune bateria ar putea cauza bateriei pentru a genera căldură, flăcări, electrolit alcalin deversare va deteriora pielea și ochii vor coroda îmbrăcăminte.

Bateria ar trebui să fie departe de copii, dacă acestea sunt de înghițire, contactați imediat medicul dumneavoastră tratamentul necesar.

Atunci când bateria nu este în uz, ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv.

Atunci când utilizați o baterie nouă pentru prima dată după depozitarea pe termen lung sau de a folosi, încărcat complet înainte de utilizare.

Atunci când bateria este fierbinte, nu atingeți până când se răcește.

Atunci când bateria este găsit pentru a reduce consumul de energie ar trebui să opriți dispozitivul, pentru a evita supra-descărcare de gestiune.

Când scoți bateria, bornele bateriei ar trebui să țineți linia, și nu deține.

După bateriei dacă bateria este fierbinte, înainte de încărcare să fie din nou pus în ventilație fără lumina directă a soarelui rece.

Cum de a cumpăra

1, unele dintre produsele înainte de expediere va detecta funcția în mod corespunzător înainte de livrare, deci nu va fi împărțit la locul faptei;


 • Dimensiunea Pachetului: 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
 • Tip De Unitate: mulțime (5 buc/lot)
 • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)

Omelko1984
2018-01-11
5/5
fully compliant with fence description. very detailed tracking. went long. but it was holiday and discounts, that is the load, all so good. bundle full, packing damage and no.

Scrie o recenzie

Produse similare